Semlor - Allt om de underbara semlornaA--0A-EX - EX - U2-0

Semlor hos Hemma Hos Edit

Semlor hos Hemma Hos Edit i Funäsdalen I Funäsdalen finns det minst 3 konditorier som erbjuder läckra och goda semlor varav Hemma Hos Edit är en av dem. Då både pris på en samla och smaken på semlorna kan variera mellan olika caféer när du ska köpa din efterlängtade semla och därför kan det vara klokt att även köpa semlor på andra bagerier i Funäsdalen eller i Jämtlands län så du hittar det godaste semlorna.

Då du kontaktar någon inom semmelbakare är det bra om du vet vad du vill ha för typ av semla och vilken konsistens på fyllning du vill ha så du kan fråga dom om deras semlor för att avgöra om du ska köpa semlan, tyvärr hinner man inte provsmaka alla caféers semlor så det gäller att vara noggrann när du väljer ut semlorna.

Viss info om semlorna kan du få genom att besöka hemsidorna från olika konditorier och bagerier som säljer semlor. Eftersom det finns flera ställen där du kan köpa semlor hos på samma ort som Hemma Hos Edit är det klart lönande att undersöka kvalité och lyssna på rekommendationer för att hitta de bästa semlorna men börja med att köpa en semla hos Hemma Hos Edit.

H-EX - EX - U2-1

Bäst är att kontakta Hemma Hos Edit för att få dig en riktigt goda semlor på följande sätt:


Hemma Hos Edit


Rörosvägen 17
840 95   Funäsdalen
0684-217 00

Allt du behöver för att göra supergoda semlor finns oss

Mer fakta om semlor

Här kan du hitta mycket gott och kul om semlor och varifrån semlan kommer.

M-EX - EX - U2-2


I-EX - EX - U2-3


Meny - Semlor
Till förstasidan om SEMLORHögst upp på sidan om semlorLängst ned på semmelsidan
Recept SemmeldagenFettisdagenNyheter