Semlor - Allt om de underbara semlornaA--0A-EX - EX - U2-0

Semlor hos Café Hjärtat

Semlor hos Café Hjärtat i Norrköping I Norrköping finns det minst 14 konditorier som erbjuder läckra och goda semlor varav Café Hjärtat är en av dem. Då både pris på en samla och smaken på semlorna kan variera mellan olika caféer när du ska köpa din efterlängtade semla och därför kan det vara klokt att även köpa semlor på andra bagerier i Norrköping eller i Östergötlands län så du hittar det godaste semlorna.

Då du kontaktar någon inom semmelbakare är det bra om du vet vad du vill ha för typ av semla och vilken konsistens på fyllning du vill ha så du kan fråga dom om deras semlor för att avgöra om du ska köpa semlan, tyvärr hinner man inte provsmaka alla caféers semlor så det gäller att vara noggrann när du väljer ut semlorna.

Viss info om semlorna kan du få genom att besöka hemsidorna från olika konditorier och bagerier som säljer semlor. Eftersom det finns flera ställen där du kan köpa semlor hos på samma ort som Café Hjärtat är det klart lönande att undersöka kvalité och lyssna på rekommendationer för att hitta de bästa semlorna men börja med att köpa en semla hos Café Hjärtat.

H-EX - EX - U2-1

Bäst är att kontakta Café Hjärtat för att få dig en riktigt goda semlor på följande sätt:


Café Hjärtat


Gamla Övägen 25
603 79   Norrköping
011-22 21 81

Allt du behöver för att göra supergoda semlor finns oss

Mer fakta om semlor

Här kan du hitta mycket gott och kul om semlor och varifrån semlan kommer.

M-EX - EX - U2-2


I-EX - EX - U2-3


Meny - Semlor
Till förstasidan om SEMLORHögst upp på sidan om semlorLängst ned på semmelsidan
Recept SemmeldagenFettisdagenNyheter