Semlor - Allt om de underbara semlornaA--0A-EX - EX - U2-0

Semlor hos Onkel Enkels Pensionat & Café

Semlor hos Onkel Enkels Pensionat & Café i Tomelilla I Tomelilla finns det minst 3 konditorier som erbjuder läckra och goda semlor varav Onkel Enkels Pensionat & Café är en av dem. Då både pris på en samla och smaken på semlorna kan variera mellan olika caféer när du ska köpa din efterlängtade semla och därför kan det vara klokt att även köpa semlor på andra bagerier i Tomelilla eller i Skåne så du hittar det godaste semlorna.

Då du kontaktar någon inom semmelbakare är det bra om du vet vad du vill ha för typ av semla och vilken konsistens på fyllning du vill ha så du kan fråga dom om deras semlor för att avgöra om du ska köpa semlan, tyvärr hinner man inte provsmaka alla caféers semlor så det gäller att vara noggrann när du väljer ut semlorna.

Viss info om semlorna kan du få genom att besöka hemsidorna från olika konditorier och bagerier som säljer semlor. Eftersom det finns flera ställen där du kan köpa semlor hos på samma ort som Onkel Enkels Pensionat & Café är det klart lönande att undersöka kvalité och lyssna på rekommendationer för att hitta de bästa semlorna men börja med att köpa en semla hos Onkel Enkels Pensionat & Café.

H-EX - EX - U2-1

Bäst är att kontakta Onkel Enkels Pensionat & Café för att få dig en riktigt goda semlor på följande sätt:


Onkel Enkels Pensionat & Café


Ullstorp 413
273 94   Tomelilla
0417-189 00

Allt du behöver för att göra supergoda semlor finns oss

Mer fakta om semlor

Här kan du hitta mycket gott och kul om semlor och varifrån semlan kommer.

M-EX - EX - U2-2


I-EX - EX - U2-3


Meny - Semlor
Till förstasidan om SEMLORHögst upp på sidan om semlorLängst ned på semmelsidan
Recept SemmeldagenFettisdagenNyheter