Semlor - Allt om de underbara semlorna

Semlor hos Thom Yum Buffé

Semlor hos Thom Yum Buffé i Kungens Kurva I Kungens Kurva finns det minst 3 konditorier som erbjuder läckra och goda semlor varav Thom Yum Buffé är en av dem. Då både pris på en samla och smaken på semlorna kan variera mellan olika caféer när du ska köpa din efterlängtade semla och därför kan det vara klokt att även köpa semlor på andra bagerier i Kungens Kurva eller i Stockholms län så du hittar det godaste semlorna.

Då du kontaktar någon inom semmelbakare är det bra om du vet vad du vill ha för typ av semla och vilken konsistens på fyllning du vill ha så du kan fråga dom om deras semlor för att avgöra om du ska köpa semlan, tyvärr hinner man inte provsmaka alla caféers semlor så det gäller att vara noggrann när du väljer ut semlorna.

Viss info om semlorna kan du få genom att besöka hemsidorna från olika konditorier och bagerier som säljer semlor. Eftersom det finns flera ställen där du kan köpa semlor hos på samma ort som Thom Yum Buffé är det klart lönande att undersöka kvalité och lyssna på rekommendationer för att hitta de bästa semlorna men börja med att köpa en semla hos Thom Yum Buffé.


Bäst är att kontakta Thom Yum Buffé för att få dig en riktigt goda semlor på följande sätt:


Thom Yum Buffé


Dialoggatan 2
141 75   Kungens Kurva
08-449 53 04

Allt du behöver för att göra supergoda semlor finns oss

Mer fakta om semlor

Här kan du hitta mycket gott och kul om semlor och varifrån semlan kommer.

Meny - Semlor
Till förstasidan om SEMLORHögst upp på sidan om semlorLängst ned på semmelsidan
Recept SemmeldagenFettisdagenNyheter