ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentCafé Polhemsgatan - Mumsiga Semlor
Semlor - Allt om de underbara semlornaA--0A-EX - EX - U2-0

Semlor hos Café Polhemsgatan

Semlor hos Café Polhemsgatan i Sigtuna I Sigtuna finns det minst 3 konditorier som erbjuder läckra och goda semlor varav Café Polhemsgatan är en av dem. Då både pris på en samla och smaken på semlorna kan variera mellan olika caféer när du ska köpa din efterlängtade semla och därför kan det vara klokt att även köpa semlor på andra bagerier i Sigtuna eller i Stockholms län så du hittar det godaste semlorna.

Då du kontaktar någon inom semmelbakare är det bra om du vet vad du vill ha för typ av semla och vilken konsistens på fyllning du vill ha så du kan fråga dom om deras semlor för att avgöra om du ska köpa semlan, tyvärr hinner man inte provsmaka alla caféers semlor så det gäller att vara noggrann när du väljer ut semlorna.

Viss info om semlorna kan du få genom att besöka hemsidorna från olika konditorier och bagerier som säljer semlor. Eftersom det finns flera ställen där du kan köpa semlor hos på samma ort som Café Polhemsgatan är det klart lönande att undersöka kvalité och lyssna på rekommendationer för att hitta de bästa semlorna men börja med att köpa en semla hos Café Polhemsgatan.

H-EX - EX - U2-1

Bäst är att kontakta Café Polhemsgatan för att få dig en riktigt goda semlor på följande sätt:


Café Polhemsgatan


Stora Brännbovägen 31
193 33   Sigtuna
08-592 518 80

Allt du behöver för att göra supergoda semlor finns oss

Mer fakta om semlor

Här kan du hitta mycket gott och kul om semlor och varifrån semlan kommer.

M-EX - EX - U2-2


I-EX - EX - U2-3


Meny - Semlor
Till förstasidan om SEMLORHögst upp på sidan om semlorLängst ned på semmelsidan
Recept SemmeldagenFettisdagenNyheter