ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentSkafferiet Butik och Café - Mumsiga Semlor
Semlor - Allt om de underbara semlornaA--0A-EX - EX - U2-0

Semlor hos Skafferiet Butik och Café

Semlor hos Skafferiet Butik och Café i Kramfors I Kramfors finns det minst 4 konditorier som erbjuder läckra och goda semlor varav Skafferiet Butik och Café är en av dem. Då både pris på en samla och smaken på semlorna kan variera mellan olika caféer när du ska köpa din efterlängtade semla och därför kan det vara klokt att även köpa semlor på andra bagerier i Kramfors eller i Västernorrlands län så du hittar det godaste semlorna.

Då du kontaktar någon inom semmelbakare är det bra om du vet vad du vill ha för typ av semla och vilken konsistens på fyllning du vill ha så du kan fråga dom om deras semlor för att avgöra om du ska köpa semlan, tyvärr hinner man inte provsmaka alla caféers semlor så det gäller att vara noggrann när du väljer ut semlorna.

Viss info om semlorna kan du få genom att besöka hemsidorna från olika konditorier och bagerier som säljer semlor. Eftersom det finns flera ställen där du kan köpa semlor hos på samma ort som Skafferiet Butik och Café är det klart lönande att undersöka kvalité och lyssna på rekommendationer för att hitta de bästa semlorna men börja med att köpa en semla hos Skafferiet Butik och Café.

H-EX - EX - U2-1

Bäst är att kontakta Skafferiet Butik och Café för att få dig en riktigt goda semlor på följande sätt:


Skafferiet Butik och Café


Kungsgatan 27
872 30   Kramfors
0612-133 20

Allt du behöver för att göra supergoda semlor finns oss

Mer fakta om semlor

Här kan du hitta mycket gott och kul om semlor och varifrån semlan kommer.

M-EX - EX - U2-2


I-EX - EX - U2-3


Meny - Semlor
Till förstasidan om SEMLORHögst upp på sidan om semlorLängst ned på semmelsidan
Recept SemmeldagenFettisdagenNyheter