ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentCafé Tant Grön - Mumsiga Semlor
Semlor - Allt om de underbara semlornaA--0A-EX - EX - U2-0

Semlor hos Café Tant Grön

Semlor hos Café Tant Grön i Borås I Borås finns det minst 10 konditorier som erbjuder läckra och goda semlor varav Café Tant Grön är en av dem. Då både pris på en samla och smaken på semlorna kan variera mellan olika caféer när du ska köpa din efterlängtade semla och därför kan det vara klokt att även köpa semlor på andra bagerier i Borås eller i Västra Götaland så du hittar det godaste semlorna.

Då du kontaktar någon inom semmelbakare är det bra om du vet vad du vill ha för typ av semla och vilken konsistens på fyllning du vill ha så du kan fråga dom om deras semlor för att avgöra om du ska köpa semlan, tyvärr hinner man inte provsmaka alla caféers semlor så det gäller att vara noggrann när du väljer ut semlorna.

Viss info om semlorna kan du få genom att besöka hemsidorna från olika konditorier och bagerier som säljer semlor. Eftersom det finns flera ställen där du kan köpa semlor hos på samma ort som Café Tant Grön är det klart lönande att undersöka kvalité och lyssna på rekommendationer för att hitta de bästa semlorna men börja med att köpa en semla hos Café Tant Grön.

H-EX - EX - U2-1

Bäst är att kontakta Café Tant Grön för att få dig en riktigt goda semlor på följande sätt:


Café Tant Grön


Allégatan 27
503 32   Borås
033-12 47 00

Allt du behöver för att göra supergoda semlor finns oss

Mer fakta om semlor

Här kan du hitta mycket gott och kul om semlor och varifrån semlan kommer.

M-EX - EX - U2-2


I-EX - EX - U2-3


Meny - Semlor
Till förstasidan om SEMLORHögst upp på sidan om semlorLängst ned på semmelsidan
Recept SemmeldagenFettisdagenNyheter